Køkken & redskaber

Får du brugt al dit køkkengrej?

madlavning

Denne artikel er sponsoreret

Når det kommer til dit køkken og madlavning, så findes der et hav af udstyr og køkkengrej. Nogle folk køber det hele, mest af alt så de har det til rådighed, hvis det skulle blive relevant.

Andre folk anskaffer sig ikke helt så mange forskellige former for køkkenudstyr.

Et af de mindre anvendte køkkenredskaber er et mandolinjern. Men et mandolinjern giver faktisk en masse muligheder i et køkken.

Mange retter man kan bruge et mandolinjern til

Er man en af dem, der spiser masser af grøntsager som en del af deres kost, så kan det meget vel være, at man bruger et mandolinjern flittigt.

Et mandolinjern er i særklasse det bedste redskab til hurtigt og effektivt at hakke og skære grøntsager.

Skal man skære kartofler til en omgang flødekartofler, skal man hakke grøntsager til salaten eller skal man have snittet en masse grøntsager til at lave en grøntsagssuppe eller en wok ret, så er det et mandolinjern man bør bruge.

Og når nu vi er ved grøntsagssuppe, så kan det være en formidabel idé at lave den i en støbejernsgryde. Så kan suppen, eller din gryderet, stå og simre og trække, samtidig med at den holder varmen i en støbejernsgryde fra stoebejernsgryde.dk. En støbejernsgryde er nemlig en gryde, som er designet til at holde retten varm.

Derfor er kombinationen af et mandolinjern og en støbejernsgryde er faktisk bedre end man lige tænker. Den ene tilbereder grøntsagerne. Den anden er med til at gøre, at grøntsagerne kan komme til deres ret i maden, der laves.

Sørg for at få brugt dine forskellige køkkenredskaber

Er man en af de tidligere nævnte folk, der godt kan lide at investere i en mængde af køkkenredskaber, så gælder det jo også bare om at få dem brugt.

Der er ikke noget så irriterende, som at investere i noget, og så ikke få et afkast af den investering. I forhold til køkkenredskaber, så er afkastet jo at få dem brugt.

Så har du et mandolinjern, så er det bare om at komme i gang med at hakke og skære nogle grøntsager.

Det samme gør sig gældende for andre køkkenredskaber. De er der for, oftest, at gøre det nemmere at tilberede mad, så der er ingen grund til ikke at bruge dem, frem for selv at hakke grøntsager med en kniv, selv piske flødeskum med et piskeris eller lignende.

En ting man også kan gøre, er at tænke lidt mere specifikt på, hvilke retter som diverse redskaber kan bruges til at tilberede. Så kan man udfordre sig selv lidt mere i sin madplan, og bevist sørge for at man planlægger mad således, at man får brugt alle de mange, forskellige redskaber man har anskaffet sig til sit køkken.

Så om det er mandolinjern, støbejernsgryde eller andre køkkenredskaber man har investeret i, så behøver det ikke være så svært at få dem indarbejdet i madlavningen, så man kan gøre tilberedelsen nemmere for sig selv. Det sværeste kan nogle gange være, at man husker at få alle redskaberne brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comment*

Name*

Website

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk